LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Tuesday, 18 July 2017

GO PRO 3 : AKHIRNYA DAPAT KU MILIKI WALAUPUN KETINGGALAN BEBERAPA TAHUN LALU .

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, July 18, 2017 Comments : 1 Labels :
Assalamualaikum. Salam ukhwah semua . 

Dengan jaya nya emma nak bgtau yang emma dah dapatkan gopro hero 4 walaupunnnn , emma xdpt ambil yang latest version . gopro hero 5

Gambar ketika hangout dengan adik adik dan nk buah . 

Kalau you gais nak tau , gopro ni emma idamkan dari tahun 2014 . tahun 2017 baru dapat . nampak tak halangan nya tu hihi

Atas tu bukan gambar google ya . 

Dan first shoot emma untuk gopro 4 . Haruslah anak buah ema la talent nya . tak akan ada org lain selain depa hihi . 

Dan gambar di bawah dah siap edit with snapseed application. Dan emma masih belajar belajar . 


Nur Aqila Amanda . On point sangat tu syg .. 


Kenapa abang aqil lari tu ? nak tau kenapa ? Sebab aqila kejarkan telefon emma yang sedang on live camera dari go pro hihi . kejar sampai mengah ya hihi . 



Dan editing ni so over weh . Nampak shadow dan yes ! Aku gendud . 


Dan ini editing suam suam kuku kan ? kalau korang perasan , Emma hanya pentingkan editing awan kepuk kepuk tu . 



Aqil dan Aqila . tak ada beza weh adik lagi besar dari abang . semua saham dah lari kat adik hihi . 


Selain shoot dua beradik ni . pertama kali nya emma bawak gopro hangout dengn adik adik . Ada beberapa keping . gambar emma nak kongsikan . 

Gambar ni dengn secara candid . Amboi aryan sibuk menyusu botol , aqil qila like a boss . me and adik nana tengh pening nk fikir order ape . Haha


Dan ini pula , Gambr selfie sendiri bersama sama semua walaupun depa xpndang camera . masing masing sibuk nak makan dan melayan anak . aku ? future nnti lah hahaha . 

lepas makan of course la selpiak dekt sini dlu . just buat buat kenangan bersama adik adik . 

EMma juga masih belajar guna gopro ni . Nantikan gambar gambar cantik dari emma nanti 🤗

Staytuned tau gais . Terima kasih sudi baca story emma untuk kali ini . LOVE