LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Tuesday, 6 December 2016

PENGALAMAN BUKA VENDOR UNTUK KLANG BRDIGE ART

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, December 06, 2016 Comments : 2 Labels :
Act this is my young brother business. sebab fb kena hack . sebagai kakak , kita kena support hadek kita . Detail semua kat bawah .


nak contact save no kat bawah tu . nak tengok bape rmai y dah buat henna ngan adek kite . boleh ke laman sosial dia . Henna by Khurimazlan . Pakej kahwin Murah henna untuk suka2 pun murah . harga kene ngan design . So kreatif , so detail . kena ngan harga . Puas hati . Semua puas hati .

#hennabykhurimazlan #khurimazlanart 
 Ig : khurimazlanart No : 014 626 1695 | 0134606035 - kekma 
Wechat : khurimazlan 
Khurimazlan3389@gmail.com 
 -Bridal henna / mehndi -Fruit craving / meja beradap -Potrait / seni halus lukisan potrait . . 

Dan di dalam entry ini , kami mengambil pengalaman baru untuk membuka booth di jambatan kota klang , Alhamdulillah meriah dan juga bnyak sambutan dan galakkan dari rakan rakan dan orang luar 

LOKASI DI JAMBATAN KOTA

TARIKH 4/12/2016
.










































Monday, 14 November 2016

HUDA BEAUTY COSMETIC & NYX EYELINER [ I'AM SELLER COSMETIC ]

Assalamualaikum gaisss ! 

Nampak nya makin ramai la yang tergila gilakan product jenama huda beauty ni , Dari 1st product tak silap emma , bulumata , so natural sangat bulu mata dari hudabeauty ni , dan tercetus pulak eye shadow hudabeauty , Aumm serius warna semua lawa lawa ! emma pun naik geram , Harga pun boleh tahan mahal , barang domestik kan , 

Tak apa ! jangan risau emma ada jual Copy Original Product huda beauty . 90% sama gais . 

contoh eye shadow dari emma ya . 



 
 BOX PALLATE

18 COLOURS



NI RESULT LEPAS EMMA PAKAI . IN LOVE . 
tak lupa juga mascara yang emma pakai tu dari huda beauty juga tau . cantik lentik hihi 
you lentik ai suka , Haipppp

plate ni emma tak ada jual ya 

kat bawah ni emma update mana yang emma jual dan berita gembiranya , 
emma ade buat open borong gaisss . suka tak ? kalau borong lagi murah la gais , jyeeaahhh! 


HUDA BEAUTY MASCARA 
HUDA BEAUTY LIPSTIC [ LIQUID MATE ]
NYX EYELINER 0.4 TIP



HUDA BEAUTY LIPSTIC [ READY STOCK ]
akan update balik entry ni bila ada new stock untuk lipstik ya




 


Huda beauty Lipstic πŸ’‹
Liquid Mate πŸ‘„
CODE Lipstic πŸ‘‡πŸ»

πŸ‘„cheerleader
πŸ‘„ ICON
πŸ‘„ gossip gurl

Ready stock gais πŸ˜
RM16 jer πŸ˜ exc pos

🚚 RM8 . setiap hari rabu 
πŸ“ Kg delek . setiap malam 8pm-11pm 
πŸ“² WhatsApp 0134606035




huda , owner product pengguna mascara huda beauty

πŸ’• Huda beauty mascara πŸ˜
Melentikkan | memanjangkan bulu mata
senang di basuh

Ready stock gais
RM18 exc pos

🚚 RM8 . pos setiap hari rabu 
πŸ“ kg delek . 8pm - 11pm
πŸ“² 0134606035 kekma







NYX EYELINER 
Ready stock , black only




gambar sumber google

 NYX eyeliner 
Hot item πŸ˜

0.4 tip,Halus ! senang bentuk liner atas mata ni gais πŸ˜»
Tahan 12jam ! 
Senang dibasuh . No more hitam bawah mata πŸ˜

RM18 jer gais
🚚 RM8 - Pos Setiap hari rabu 
πŸ“ kg delek , 8pm-11pm 
πŸ“² 0134606035



gais ! korang boleh hubungi emma dan jugak rakan kongsi emma 
IG : @emmadianaigshop | @yoolaika
WhatsApp : 0134606035 emma