LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Friday, 21 April 2017

Majlis Nikah Syifa + fahmi

Penulis : emma diana Masa : Friday, April 21, 2017 Comments : 2 Labels :
Nikah day

Syifa + Fahmi
Kapar,Selangor
1 April 2017

Dua hati bersatu.
Selamat pengantin baru.

Any inquiries 0134606035













Majlis bertandang Azhar + Ain

Penulis : emma diana Masa : Friday, April 21, 2017 Comments : 1 Labels :
Majlis Bertandang ( shoot for snappeek )

Azhar | Ain
Kg medan,Pj

Dua jiwa bersatu ,
Selamat pengantin baru .

Any inquiries 0134606035

OP Emma Diana ( pic indoor ) , AmirahWani ( pic outdoor )

INDOOR SHOOT









OUTDOOR





Thursday, 20 April 2017

Majlis Persandingan Syuk + Lily

Penulis : emma diana Masa : Thursday, April 20, 2017 Comments : 1 Labels :
Assalamualaikum ..

Hai Gaissssssss ! lama ya kita tak aktive di blog . last pun Entry yang emma create December/2016 πŸ™ˆ  La ni nampk gayanya emma spam home blog mengke la untuk update gambar2 job ema 2016 hingga lah la ni 2016 . sebab apa tujuan ema update ? emma nak tengok improved dalam hasil seni kerja ema dalam bidang photography ni . ❤️❤️

Korang marilah komen komen di entry ema ya ..

Majlis persandingan

Shuk + Lily

Lokasi : Teluk Panglima Garang
Tarikh : 11 12 2016

OP : Emma Diana II Emma Diana
Asst : Nur Faizah Mohamed Najib

IG : @emmadiana_mazlan

#onecityphotography
#OPkgdelek
#OPklang

Book Call 0134606035
Email : emmadiana77@gmail.com

INDOOR










OUTDOOR












Outdoor Suaidah + Solihin

Penulis : emma diana Masa : Thursday, April 20, 2017 Comments : 0 Labels :
πŸƒ iktan pernikahan , Jodoh Itu rahsia Allah

" CINTA AKAN BAHAGIA DENGAN LEBIHKAN CINTA PADA ILAHI "

OUTDOOR

NOR + SOLIHIN

LOKASI : SETIA ALAM

PHOTOGRAPHER
Emma Diana

Contac for Book :-

WhatsApp : 0134606035
Wechat id : cikecikebombom
IG : @emmadiana_mazlan
#onecityphotography





Majlis persandingan dan Outdoor Wani + Zaudi

Penulis : emma diana Masa : Thursday, April 20, 2017 Comments : 0 Labels :
Perkongsiang entry job kali ni , pengantin betul2 depan lorong hihi 
TQ adik wani ambil service kak ema ,dan gambar untuk job ni xdapat upload full ( banyak gambar ) sebab dalam proses editing , so emma belanja gambar sikit jela hihi


Wedding reception
Wani + Zaudi
Kg delek,Klang

Dua jiwa bersatu
Selamat pengantin baru

Any inquiries 0134606035

OP Emma Diana II

INDOOR DAN OUTDOOR







OUTDOOR