LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Tuesday, 27 June 2017

EID MUBARAK 2017 DAY 1

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, June 27, 2017 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum Hai gais . 

Masih sempat lagikan emma nak mengucapkan selamat hari raya pada rakan rakan blogger emma ? Hihi 

Dikesempatan ini , emma ingin mengucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin . jika ade terguris mana2 hati rakan blogger dan lancang ketika berkata2 @ komen πŸ€—

Emma nak kongsikan kemeriahan Aidulfitri emma buat rakan rakan blogger untuk tahun 2017 ini . 

Untuk tahun ini , pertama kalinya emma beraya tanpa seorang suami . kata pendek cerita beraya tanpa pasangan @ couple . So, Kita enjoy . with kesayangan emma . Mak Ayah adik beradik ipar duai . Saya masih ada meraka dan Allah . 

 

Ini gambar pertama dengan posing yang tak pernah buat selama hidup ku . Hihi Jangan tnya kenapa tudung basah . Me, seorang yang kuad nervous. so memang berpeluh la cter dia hihi . Dan gambar gambar bawah ni memang tudung emma basah la citer ny . Malu nyaaa tudung bacah 😩 Tapi xpelah , sebab ni jela satu satunya gambar y ada di pgi raya .

 Nota kaki : lepas ni kaki nervous mcm emma ni toksah la pakai tudung terang y boleh nmpakkan peluh tu . 

Tak apa, kita mula dari awal dulu ya . Pagi raya macam biasa , Emma akan bersiap , siapkan mak . Dan diri sendiri . Adik2 lelaki awal awal dah sembayang raya . 

Siapkan lauk pauk . hidangkan apa yang patut

 

Senjata paling penting untuk pagi raya emma tiap tiap tahun . 

 

 

kemeriahan menjamu selera


Nissa , Aryan (anak) Ayard (suami)


  

Nana dan aqil (anak) 

 

Apa la my mak membebel tu . ni mesti korang xbagi mak tambah rendang kan hahah

 

sempat la jugak selfie sikit dengan kepala basah peluh tu hahahaha

 

Amboi mak lepas makan baru nak minta ampun ye . Hihi . Aqilah tu dah kenapa . Anje sangat ngan atok . πŸ™„πŸ™„

 

Iloveyou mom

 

Aku dok setting camera depan korang dok selpie kan . Biashe tu . 

 

Aqil kalau bab candid dia memang win, kalau potret formal fail πŸ™ŠπŸ™Š


My new director . Boleh ganti makngah ni  

 

Shuke la tu dapat wet Aye . Hahaha 

 

Taksah kan kalau x curi bebek (puting) Aryan . Biashe dia tu 

 

My GF and BF sibuk nak candid . Okay makngah layan . biyou biyou anak makngah 


warna nak sama . ngade sangat tau . 


kan dah kata dia bab candid win . xnak formal . Hai Aqil Arfan  

Susah sangat kan nak bergambar . Nah makngah culik sorang sorang kita selfie . Jom kita buat Hashtag double A #doubleA

 

Mengade sikit boyfriend kite ni . 

 

AQIL ARFAN 


 

AQILAH AMANDA " Ngade taknak kai tudung . kopiah jugak nak "

 

ARYAN HAZIQ . Aryan je bukan double A hihi .


Myfamily photobomb

 

Gambar ni tak complete la xde Aqil qila . depa sebuk nak main main . Huhu tak apa jnji dapat peluk my mother . 

 

Jealous la tak dapat candid sesama 😩

Okay . Cukup sampai disini saja cerita untuk raya pertama ema dan sekeluarga . macam
macam ragam kan ? 

InsyaAllah ade jodoh kita jumpa lagi ramadhan dan syawal untuk tahun depan πŸ€—

Salam lebaran dari emma sekeluarga . πŸ€—

No comments:

Post a Comment