LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Saturday, 1 July 2017

BODY DREAM SLIMMING COCO

Assalamualaikum . Salam ukhwah semua .

Ada tak sesipa yang inginkan berat baran ideal ? jom mai baca entry ni . emma nak share sedikit info tentang BODY DREAM SLIMMING COCO. 



Dan emma juga agent sah . Kalau yougais nak dapatkan product ni boleh jer contac emma . Lagi panjang la emma citer nanti pasal product ni dan akan guide yougais untuk minum product ini . Emma berjanji ianya berhasil . 

Ehhh baru mukaddimah kijap dah berjela membebel hihi . belum deal beli product ni lagi ngan emma hihi


Anything nak tnya tentang product product dalam gambar diatas tu boleh contac emma ya . Ada number whatsApp disitu πŸ€—


Alright, Jom fahami khasiat2 product ini , 

BODY DREAM SLIMMING COCO
MILIKI BODY SHAPE GLASS HOUR SEKARANG DENGAN BODY DREAM SLIMMING COCO
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
APA ITU BODY DREAM?
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

FORMULASI terkini minuman perisa hot coklat di campur dgn bahan2 yang hebat mampu membakar lemak degil dengan pantas. rasa sangat sedap dalam bentuk sachet senang di bawa ke mana2 sahaja.
Bodydream bukan sahaja menurunkan berat badan dengan pantas, tapi yang lagi bestnyaaa..tak menganggu aset kita .... itu yang best sangat Tu... pinggang kecil dan perut kempis. Bodydream membantu membentuk badan lebih cantik!!! Body Glass Hour macam Kim K! hah gituu..
.
Bodydream selamat dan tidak ada kesan sampingan:
.
• Sesuai untuk breast feeding mom
• Tidak mengurangkan air susu
• Tiada side effects terhadap baby.
• Memecahkan lemak di kawasan degil seperti perut, pinggang, lengan, peha dan bawah dagu agar lebih kecil dan slim.
• Kenyang dan bertenaga sepanjang hari dan mengwal selera makan
• 100% natural, ibu menyusukan anak bole minum seawal 40 hari!
• Tiada kesan sampingan, tidak perlu membuang banyak kali.
• Tiada kenaikan berat badan selepas berhenti consume bodydream.
• Kurus dengan bentuk badan s shape untuk wanita, menganjalkan kulit, payu dara & punggung
• Lebih fit dan sado untuk lelaki. .

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Apa yang best BODY DREAM ni?
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

.
1) mengandungi garcinia cambogia yang berfungsi untuk membakar lomaks dgn pantas
.
2) sekali minum kenyang sampai malam
.
3) badan lebih bertenaga
.
4) tidak perlu berlapar
.
5) meningkatkan metabolism badan
Wahhhhhhhh semakin teruja.. dekat mata sudah keluar love love mau beli.. kankan.. macam mana nak beli? Ok teruskan membaca….
.
[✔] SEKALI RASA NAK LAGI
Aroma Swiss Cocoa yg harum memikat. Mesti uolls xkan lupa nak minum, sbb satu2nya minuman kesihatan yg rasa sedap sambil menyahtoxxin dlm bdn & bakar lelemak tanpa sedar. Boleh pilih utk sediakan panas atau sejuk.
.
[✔] MEMBERIKAN TENAGA
Bagus utk para ibu, sambil bakar lelemak pun boleh bertenaga buat keje rumah & jaga anak2 yg aktif!
.
[✔] SWISS COCOA PERTAMA DI MALAYSIA utk Kuruss
Gabungan GARCINIA CAMBOGIA (ASAM GELUGOR) + SWISS COCOA

Untu info info yng mudah korang fahami . mai baca emma ada attach kat bawah ni . 













Dan dibawah ini ada sedikit feedback pengguna yng positif . 













Sekiranya Yougais nak daptkan product slimming yang sangat bagus ini boleh hubungi ditalian 

HOTLINE | WHATSAPP
013 460 6035 - Emma

FACEBOOK : EMMA DIANA
IGSHOP : EMMADIANAIGSHOP

2 comments:

  1. jalan jalan blog emma. uyul da masukkan emma dalam bloglist julai. memang blog wajib setiap hari sepanjang julai ni. hehehehe tq komen kat fb uyul aritu. nanti uyul cari masa skodeng blog emma.
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq uyul . emma pun suka ke blog uyul . silent reader. πŸ™ˆ

      Delete