LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Tuesday, 18 July 2017

GO PRO 3 : AKHIRNYA DAPAT KU MILIKI WALAUPUN KETINGGALAN BEBERAPA TAHUN LALU .

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, July 18, 2017 Comments : 2 Labels :
Assalamualaikum. Salam ukhwah semua . 

Dengan jaya nya emma nak bgtau yang emma dah dapatkan gopro hero 4 walaupunnnn , emma xdpt ambil yang latest version . gopro hero 5

Gambar ketika hangout dengan adik adik dan nk buah . 

Kalau you gais nak tau , gopro ni emma idamkan dari tahun 2014 . tahun 2017 baru dapat . nampak tak halangan nya tu hihi

Atas tu bukan gambar google ya . 

Dan first shoot emma untuk gopro 4 . Haruslah anak buah ema la talent nya . tak akan ada org lain selain depa hihi . 

Dan gambar di bawah dah siap edit with snapseed application. Dan emma masih belajar belajar . 


Nur Aqila Amanda . On point sangat tu syg .. 


Kenapa abang aqil lari tu ? nak tau kenapa ? Sebab aqila kejarkan telefon emma yang sedang on live camera dari go pro hihi . kejar sampai mengah ya hihi . 



Dan editing ni so over weh . Nampak shadow dan yes ! Aku gendud . 


Dan ini editing suam suam kuku kan ? kalau korang perasan , Emma hanya pentingkan editing awan kepuk kepuk tu . 



Aqil dan Aqila . tak ada beza weh adik lagi besar dari abang . semua saham dah lari kat adik hihi . 


Selain shoot dua beradik ni . pertama kali nya emma bawak gopro hangout dengn adik adik . Ada beberapa keping . gambar emma nak kongsikan . 

Gambar ni dengn secara candid . Amboi aryan sibuk menyusu botol , aqil qila like a boss . me and adik nana tengh pening nk fikir order ape . Haha


Dan ini pula , Gambr selfie sendiri bersama sama semua walaupun depa xpndang camera . masing masing sibuk nak makan dan melayan anak . aku ? future nnti lah hahaha . 

lepas makan of course la selpiak dekt sini dlu . just buat buat kenangan bersama adik adik . 

EMma juga masih belajar guna gopro ni . Nantikan gambar gambar cantik dari emma nanti 🤗

Staytuned tau gais . Terima kasih sudi baca story emma untuk kali ini . LOVE 

2 comments:

  1. hehehe hebat tu Hero4.. CT punya Hero3 lagi kunooo hahaha.. itu pun beli second hand dari kawan alhamdulillah still ok..

    ReplyDelete
  2. seronoknyaaaaa. uyul pun nak gopro jugak tapi nak dahulukan lens dan laptop dulu baru beli gopro.
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete