LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Wednesday, 5 July 2017

SKINNY MASCARA MICRO (HENG FEI)

Penulis : emma diana Masa : Wednesday, July 05, 2017 Comments : 3 Labels :
Assalamualaikum. 

Hai everyone. Salam ukhwah. La ni , Emma nak share sikit cerite tentang skinny mascara micro ni. 


Tuuuu diaaaa . kecil dan mudah bawa kemana sahaja . Bagi perempuan, Siapa tak ada skinny mascara korang nipu la kn, Women must have one sekurang nya . Sebab apa ? Sebab skinny mascara ni bagus tau . Bila Apply kat bulu mata semua helaian bulu mata kena . tak de yang terlepas . Sebab apa ? Sebab berus di kecik dan mudah . Terlalu mudah untuk apply pada bulu mata . 


brush skinny micro 2.5mm easy to apply . Soft n smooth . Darkens , curls and lengthens the eyelash . Long lasting . waterproof . and smudge proof  . MASCARA DIA BAU WANGI 😍 💯

- batang mascara nipis 2.5mm
- mesra wuduk ( mudah di cuci )
- tidak membuat mata hitam ( panda ) selepas di cuci
- halal ! 100%

💥mudah digunakan
💥melebatkan bulu mata dr bawah ke atas
💥efek memanjangkan bulu mata
💥tidak comot
💥menjimatkan masa pemakaian mascara
💥kalis air

*SumberGoogle*

Bawah ni emma share pic bila mana emma apply skinny mascara . Nampak lentik you ! Mudah nya nak sentuh bulu mata bawah . bahagian atas mata pun senang . paling best , korang apply la bnyak kali bila pakai , sebab dia juga boleh melebatkan bulu mata (nampak tebal) xperlu pakai fake eyelashes. hihi 



pergi work pun bermascara you ! hihi 

di bawah ni emma share sedikit FEEDBACK Pengguna skinny mascara


SKINNY MASCARA

TESTIMONI
KAWAN NAK PGG BULU MATA , INGATKAN BULU MATA PALSU !!RUPANYA ..
" Skinny mascara ni best sgt sebab lgsg tak berkepul keras kat bulu mata , nampak natural sgt ,smpai ada yg nk pgg bulu mata sbb melentik kaw kaw , ingt pakai bulu mata palsu "
sampai anak bulu mata bawah pon melentik habis.
.
" Saya suka gila skinny mascara ,bila pakai x nmpk fake mcm mascara yg pernah sy pakai ,but this mascara is so awesome , fantastic n amazing..😍 rugi sapa x bli nnti klu abes ..jgn nyesal






Fesh feedback dari cust ema . 

Gais kalau nak dapatkan skinny mascara ni boleh contac emma ya . Murah pulak tu . rugi tak grab . 

SKINNY MASCARA RM10 
Exc postage 

Beli BORONG 30pcs
( untuk yang berminat nak niaga )
1pcs Jatuh RM7

Boleh hubungi 
WhatsApp 013 460 6035 - Emma Diana
Facebook : EmmaDiana
IG Shop : @emmadianaigshop 

3 comments:

  1. fuhh panjang nyaaaa bulu mata lepas pakai mascara nihhh auchh.
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mai la try 1 uyul , murah pulak tu

      Delete
  2. lama x pakai mascara semua ni.. skrang tepek bedak pun malas
    tapi kecik comel senang nak bawak mana2..

    ReplyDelete